Kontakt til redaktionen og kunstbureauet

En uforpligtende snak koster intet..

Kontakt - lad og få en snak om hvad vi kan gøre for din kunst..

Kontakt Michael for en snak på 7111 3500.. det koster intet

Skriv til os..

Vi elsker at snakke om kunst og de online­muligheder der er for kunsten. Vi vil derfor gerne i dialog om en løsning der kan passe dig. Vi står klar til at yde det optimale, der både kan ses og mærkes.
Kontakt os i dag – Vi lytter, før vi snakker.

Har du ideer til et kunstprojekt, en udstilling eller skal du bruge en hjemmeside der kan nå ud til flere, så spørg os endelig – det er uforpligtende at tage en snak.

artpixel.dk promotion af kunstnere logo

Kontakt os - få en snak om dine muligheder..

Vi er her for at hjælpe og er til at snakke med. Kontakt Michael på 7111 3500 eller indtast dine kontaktoplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigt. Har du spørgsmål, så sig endelig til – en snak koster ikke noget 😉 og vi forventer intet igen.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

artpixel.dk promotion af kunstnere logo

Følg @kunstudstillinger i Danmark på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Nyheder fra danske gallerier og udstilledere

Instagramprofilen @kunstudstillinger er en service til kunstinteresserede i Danmark. Her vises aktuelle kunstudstillinger fra gallerier og udstillere på Instagram og Facebook.

Få din kunstudstilling ud til flere

Det koster intet at få vist sin næste udstilling. Det er dog vigtig at vi får tilsendt færdigt materiale. Billeder skal være kompatibel med instagrams billedstørrelser (skal være kvadratisk og bedst i 512x512px).
Vi vil også gerne modtage forslag til hashtags og ikke mindst ferniseringstekst til email: [email protected]. Er der spørgsmål, så ring uforpligtende på 7111 3500 og tal med Michael.

(Bemærk tekst og billede skal være i to forskellige filer og sendes på mail)